Teste

June 30, 2017 | 9:50

TEST/ A keni vetëbesim?

Përgatiti Manjola Ereqi

Shumica e njerëzve që viktimizohen, kanë mungesë të theksuar vetëbesimi. Kjo është dhe arsyeja e sjelljes së tyre. Po ju, sa vetëbesim keni? Përgjigjuni këtij testi për të kuptuar nivelin e besimit që keni te vetja…

1. E pranoj veten time si person

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

2. Kam besim te vetja

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

 

3. Di të vlerësoj veten para të tjerëve

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

4. Praktikisht, më duan të gjithë

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

5. Para të tjerëve shprehem pa asnjë problem

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

6. Meritoj të jem e lumtur

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

7. Mendoj se mendimi im është i rëndësishëm po aq sa dhe i të tjerëve

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

8. Thua ndonjëherë: “të gabosh është njerëzore” kur të ndodh të bësh një gabim?

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

9. E ke të lehtë të dëgjosh një kritikë që ju bëjnë?

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

10. Je e aftë t’i thuash dikujt JO, kur sjellja e tij është e papranueshme?

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

11. A i jep fund një lidhjeje kur bëhet e paqëndrueshme?

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

12. Je e aftë të thuash JO kur është e nevojshme?

a. Asnjëherë

b. Ndonjëherë

c. Shpesh

d. Gjithmonë

 

PROFILI JUJAJ:

untitled

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com