Teste

November 27, 2020 | 9:45

Test / Çfarë niveli intuite keni?

Dëshironi të zbuloni se çfarë lloji, apo niveli, të intuitës keni? Atëherë lexoni dhe bëni këtë kuiz! Intuita është diçka që të gjithë ne e posedojmë dhe e përdorim çdo ditë të jetës sonë. Nuk ka një madhësi të përshtatshme për të gjitha tiparet, por përkundrazi është vetëm ajo që manifestohet dhe shfaqet në mënyra të ndryshme.

Më poshtë janë katër mundësi të ndryshme dhe secila prej tyre ka përparësitë e veta.

Niveli i parë është instikti i zorrëve, lloji që ndieni dhe parashikoni.

Niveli i dytë është inteligjenca e bazuar në zemër, e cila është një lidhje më emocionale si me veten ashtu edhe me të tjerët përreth jush.

Niveli i tretë është fuqia vizionare, është një lloj intuite ekstra-ndijore dhe metafizike.

Dhe së fundmi, niveli i katërt është një lidhje me mençurinë universale, e cila është një hiper-vetëdije e gjithçkaje që na rrethon dhe se si ajo ndërvepron dhe lidhet me të ardhmen dhe fatin tonë.

Secili prej këtyre katër niveleve shtjellohet më në thellësi dhe pasi të keni marrë rezultatet e testit, ju mund të mësoni më shumë rreth llojit tuaj të intuitës.

 

Linku i Quiz: Çfarë niveli intuite keni?

 

Burimi / https://themindsjournal.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top