Teste

January 19, 2021 | 9:00

Test psikologjik / Gjëja e parë që shihni në imazh zbulon se çfarë mendojnë njerëzit për ju

Shumë herë qëndrimi ynë ndaj të tjerëve varet nga ajo që ne mendojmë për perspektivën e tyre. Kjo do të thotë se ne sillemi duke imagjinuar se dimë çfarë mendojnë të tjerët për ne. Por, a jemi të sigurt që e dimë? Nëse doni të dini se çfarë mendojnë të tjerët për ne, ky test psikologjik është për ju!

Një test i thjeshtë dhe i mirë, i cili është në gjendje të na tregojë aspektet më të menjëhershme të personalitetit tonë dhe se si këto perceptohen nga bashkëbiseduesit tanë. Si të gjitha testet psikologjike ose jo-psikologjike që janë bërë gjithnjë e më të popullarizuara në këto kohë izolimi, ajo që duhet bërë është shumë e thjeshtë. Ju duhet t’i hidhni një vështrim të shpejtë imazhit dhe të zgjidhni atë që tërheq syri juaj.

Nëse imazhi i parë që keni parë është një njeri që luan saks

Nëse gjëja e parë që patë ishte një burrë që luan saks, kjo do të thotë se jeni një njeri që keni mbizotëruese hemisferën e majtë të trurit. Kjo do të thotë të jesh një individ, ku mendimi juaj analitik është shumë i fortë. Personazhe shumë të vëmendshëm dhe të aftë për të kapur aspekte dhe detaje që përjashtohen nga të tjerët. Kjo është arsyeja pse njerëzit priren të kenë një ide shumë pozitive për njerëzit me këto karakteristika. Shumë shpesh zgjidhen si këshilltarë të besuar, që janë në gjendje të gjejnë zgjidhje për çdo problem.

Fytyra e një gruaje

Nëse gjëja e parë që shihni është imazhi i një gruaje, kjo do të thotë se jeni një njeri në të cilin mbizotëron hemisfera e djathtë. Kjo është pjesa kushtuar krijimtarisë dhe imagjinatës. Këto karakteristika spikasin në marrëdhëniet me njerëzit e tjerë dhe përcaktojnë edhe mënyrën në të cilën të tjerët lidhen me ne. Aspekti tjetër i rëndësishëm i atyre që panë së pari fytyrën e një gruaje është se ata posedojnë një formë inteligjence të quajtur emocionale. Një tipar që i bën empatik ata që e posedojnë dhe që shprehet në marrëdhëniet e bazuara tek njerëzimi dhe ndarja.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top