Teste

December 7, 2017 | 10:40

Testi psikologjik i qëndrimit postural, me cilën ngjasoni?

 

1

Shikoni foton më poshtë; janë tre gra që bisedojnë në një kafene. E gjitha që ju duhet të bëni është të zgjidhni midis tre grave atë me të cilën mund të keni diçka të përbashkët, të vëzhgoni qëndrimin … a jeni gati?

Në kontrast me testet e tjera, në këtë ju nuk do të duhet të zgjidhni një figurë në një mënyrë instiktive, por ju do të duhet të ndaloni dhe të reflektoni se si mund të jetë pozicioni juaj i marrë gjatë një qëndrimi me miqtë.

Nëse zgjidhni gruan në të majtë

Ju dini si të kujdeseni për veten, je shumë e pavarur dhe e lirë … … nuk dëshiron të varesh nga dikush. Ju jeni gjithashtu një grua shumë konkurruese, që e di se cilat janë qëllimet tuaja dhe si t’i arrini ato. Megjithatë, kjo liri e juaja nuk ju ndalon të jeni solidarë me të tjerët, e sidomos me miqtë tuaj me të cilët jeni shumë e lidhur.

Gruaja në të djathtë

Ju jeni shprehja e racionalitetit. Ju i keni këmbët tuaja të vendosura fort në tokë, i doni gjërat konkrete dhe mbi të gjitha ato që mund të preken me dorë. Ju nuk jetoni jetën e ëndrrave, po të racionalitetit. Këto karakteristika ju çojnë në pereceptimin si të ftohtë dhe ndonjëherë si një person i pandjeshëm, por në realitet jeni vetëm racional dhe e përdorni këtë racionalitet si një mbrojtje nga frika e vuajtjes.

Gruaja në qendër

Ju jeni një Piter Pan i përjetshëm i cili kurrë nuk dëshiron të rritet dhe gjithmonë të mbetet i vogël. Ju pëlqen që të tjerët të kujdesen për ju dhe për këtë gjithmonë rrethoni veten me kaq shumë njerëz, ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes dhe shumë shpesh silleni sikur të ishit fëmijë.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com