Teste

January 29, 2020 | 9:33

Testi psikologjik që ju ndihmon të mësoni më shumë për veten tuaj

Për shumë njerëz, koha për të pirë kafe është një lloj rituali. Ndonjëherë ajo bëhet së bashku me kolegë ose miq, në raste të tjera plotësisht vetëm dhe vetmia është aspekti që do të diskutojmë në këtë artikull.

Të qenit vetëm nuk është gjithmonë një gjë e keqe. Në fakt, mund të jetë një moment që na lejon të njihemi më mirë me veten. Në këtë kuptim, testi psikologjik i mëposhtëm synon të na bëjë të zbulojmë anët e reja të karakterit tonë. Si? Thjesht duke parë njollat e kafesë dhe duke zgjedhur cilën pëlqeni më shumë!

Rrethi numër 1: kjo zgjedhje do të thotë që ju pëlqen qetësia dhe kënaqësia e jetës, por pa e ekzagjeruar. Ju pëlqejnë gjërat e vogla që ju bëjnë të ndiheni mirë. Kaloni kohën tuaj me njerëzit e tjerë sepse kjo gjithashtu ju kënaq.

Rrethi numër 2: ata që favorizojnë këtë vend i dinë kufijtë e tyre. Ata dinë të shfrytëzojë momentet e vetmisë për të parë brenda dhe të mbështesin atë që mendojnë sepse janë të vetëdijshëm për pikat e tyre të forta.

Rrethi numër 3: ata që vendosin në këtë mënyrë shmangin grindjen dhe preferojnë dialogun dhe bindjen. Ju jeni një person i mençur që shpesh jeni në gjendje t’u jepni këshilla të mira të tjerëve.

Rrethi numër 4: kjo zgjedhje do të thotë që ju jeni një subjekt i pavarur i cili është i qetë në vetmi. “Uni” juaj është formuar mirë dhe nuk keni frikë të jeni vetëm. Ju keni shumë pasione ose hobi që i ndani me njerëzit e tjerë.

 

 

Burimi / Intv.al

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top