Thënie

July 11, 2020 | 8:00

THËNIE / Bashkëbisedimi

 

“Nëse të gjithë do t’i kishim idetë e qarta, nuk do të ekzistonte bashkëbisedimi”.

Benjamin Disraeli, politikan

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top