Thënie

November 6, 2020 | 8:00

THËNIE / Brenda çdo gruaje është një ujk

Brenda çdo gruaje është një ujk. Ujku i saj është ai që u bë për të qenë para se bota t’i tregonte se kush të ishte. Ujku i saj është talenti i saj, fuqia e saj, ëndrrat e saj, zëri i saj, kureshtja e saj, guximi i saj, dinjiteti i saj, zgjedhjet e saj, identiteti i saj i vërtetë. – Abby Wambach

tahnee

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top