Thënie

October 1, 2020 | 8:00

THËNIE / Dashuria fillon me një mirëmëngjes

Dashuria fillon me një mirëmëngjes, me një shtrëngim duarsh, me një vështrim të ngrohtë, me një buzëqeshje, me një bisedë të ëmbël në fillimin e çdo dite, duke krijuar me shpërthimet e universit të dashurisë dhe njerëzimit që e bëjnë jetën e njeriut të qëndrueshme.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top