Thënie

January 27, 2021 | 8:00

THËNIE / Dashuria lind nga ëndrrat e përbashkëta

Dashuria lind nga bashkëjetesa, nga ndarja, nga dhënia dhe marrja, nga interesat e ndërsjellë, nga ëndrrat e përbashkëta. Nuk po ia imponon tjetrit interesat dhe ëndrrat e mia.

Amar Erich Fromm

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top