Thënie

December 5, 2020 | 8:00

THËNIE / E keqja është e pakuptimtë për ata që nuk e kanë kuptuar…

“E keqja është e pakuptimtë për ata që nuk e kanë kuptuar që ne nuk jetojmë përgjithmonë “- Aristoteli

archives-des-reflet-2tout2rien

#revistapsikologjia

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top