Thënie

May 5, 2020 | 8:00

THËNIE / Frika…

“Mund ta harrojmë lehtësisht një fëmijë që ka frikë nga errësira. Tragjedia e vërtetë është kur burrat kanë frikë nga drita”.

Platoni

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top