Thënie

July 13, 2020 | 8:00

THËNIE / Inteligjenca

 

“Bagazhet mendore janë ato që ndajnë një hamall nga një artist”.

George V.Higgins, shkrimtar, avokat

artist_ronald_hunter_at_work_in_studio

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top