Thënie

January 25, 2021 | 8:00

THËNIE / “Karakteri” ynë është grija në të cilën kemi zgjedhur të jetojmë

“Karakteri” ynë është grija në të cilën kemi zgjedhur të jetojmë: pas saj është ylberi i atij që duhet të admirojmë dhe ta vëmë në praktikë.

– D.ssa Lucia Goldon, psikoterapeute italiane

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top