Thënie

December 8, 2020 | 8:00

THËNIE / Kur përqafoni një moment të zakonshëm, mund të gjeni një ndjenjë më të madhe përmbushjeje

“Kur përqafoni një moment të zakonshëm – një shëtitje në natyrë, ndoshta mund të gjeni një ndjenjë më të madhe përmbushjeje nga sa keni menduar ndonjëherë. Lidhu me atë moment dhe mund ta gjesh atë ndjenjë të përhershme gëzimi.

Shefali Tsabary, psikologe klinike dhe autores bestseller të New York Times

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top