Thënie

October 2, 2020 | 8:00

THËNIE / Marrëdhëniet toksike

Toksike është çdo marrëdhënie midis njerëzve që nuk mbështesin njëri-tjetrin, ku ka konflikt dhe njëri përpiqet të dobësojë tjetrin, ku ka konkurrencë, ku ka mosrespektim dhe mungesë kohezioni.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top