Thënie

January 20, 2021 | 8:00

THËNIE / Ndryshoni mendimet dhe do të ndryshoni botën tuaj!

Ndryshoni mendimet dhe do të ndryshoni botën tuaj!

Norman Vincent Peale, autor amerikan i njohur për popullarizimin e konceptit të të menduarit pozitiv

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top