Thënie

October 6, 2020 | 8:00

THËNIE / Në mbështetje të luftëtarëve…

Në mbështetje të luftëtarëve, në admirim të fituesve, në nderim të të larguarve, kurrë mos e humbisni shpresën.

22

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top