Thënie

June 26, 2020 | 8:00

THËNIE / Një fëmijë i vlerësuar…

Një fëmijë i cili është vlerësuar, forcuar dhe nxitur, falë terrenit pjellor të vetëbesimit, do të jetë një individ që e di se mund të arrijë qëllime dhe se mund të jetë në gjendje të plotësojë pritshmëritë e të tjerëve.

Satoshi Kanazawa, psikolog, shkrimtar

66

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top