Thënie

September 15, 2020 | 8:00

THËNIE / Një personalitet i bukur zgjat gjithë jetën…

“Një pamje e bukur zgjat disa dekada, por një personalitet i bukur zgjat gjithë jetën”.

Rita Levi Montalcini

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top