Thënie

September 16, 2020 | 8:00

THËNIE / Njerëzit pengohen më shpesh me gjuhën e tyre sesa me këmbët!

Njerëzit pengohen më shpesh me gjuhën e tyre sesa me këmbët!

1

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top