Thënie

May 4, 2020 | 8:00

THËNIE / Nuk është e mundur që t’ju duan të gjithë

 

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor, Gjykata e Rrethit Vlore, Terapiste EMDR 1

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor, Gjykata e Rrethit Vlore, Terapiste EMDR 1

Ne nuk mund të shoqërohemi me të gjithë, as nuk mund të bashkohemi me të gjithë. Është e pamundur dhe pak njerëz kanë pasur sukses.

Shumë njerëz nuk dinë të duan, nuk duan të duan dhe gjithçka fillon me veten e tyre. Mos u shqetësoni për njerëzit që janë të dobët në dashuri dhe mos harroni se ne nuk përshtatemi me të gjithë.

Kjo nuk do të thotë që duhet të jemi të këqij ndaj këtyre njerëzve ose se duhet të bëhemi të pasjellshëm dhe të përpiqemi më kot të ndryshojmë mendimin e tyre.Ë

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top