Thënie

September 24, 2020 | 8:00

THËNIE / Nuk ka sekrete për suksesin

Nuk ka sekrete për suksesin. Është rezultat i përgatitjes, punës së palodhur dhe mësimit nga dështimi.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top