Thënie

May 9, 2020 | 8:00

THËNIE / Perëndia…

“Nëse Perëndia nuk do të ekzistonte, do të ishte e nevojshme ta shpikim”.

Volter

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top