Thënie

July 8, 2020 | 8:00

THËNIE / Pika mençurie

 

Sjellja e keqe e të tjerëve nuk duhet të ndikojë në gjendjen tonë të brendshme. Ndaj, ndaloni së habituri dhe të ankoheni për sjelljen e keqe të qenieve njerëzore. Dije një herë e përgjithmonë se ata janë të aftë të japin më të mirën, por fatkeqësisht edhe më të keqen.

Merrni vendimin për të mos u kujdesur më për të metat, gabimet e tyre, pasi kjo shkakton vetëm reagime negative tek ju. Dhe meqenëse ekziston një korrespodencë midis asaj që ju intereson dhe gjendjes që ndjeni pas, nëse jeni aq të ndjeshëm ndaj veprave të këqija të të tjerëve, do të pushtoheni nga ndjenja armiqësore si zemërimi, agresioni, pakënaqësia etj.

Dhe një ditë fytyra juaj do të pasqyrojë të gjitha ndjenjat negative që keni ushqyer. Njerëzit inteligjentë, nga ana tjetër, nuk e bëjnë gjendjen e tyre të brendshme të varet nga sjellja e të tjerëve. 

Burimi web

adobestock_252575412-klig-1020x533ilsole24ore-web

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top