Thënie

January 22, 2021 | 8:00

THËNIE / Qëndroni larg njerëzve që përpiqen të nënçmojnë ambiciet tuaja…

Qëndroni larg njerëzve që përpiqen të nënçmojnë ambiciet tuaja. Njerëzit e vegjël e bëjnë gjithmonë këtë, por shkëlqimi i vërtet të bën të ndjesh se edhe ti mund të bëhesh i shkëlqyeshëm.

Mark Twain, shkrimtar amerikan

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top