Thënie

January 21, 2021 | 8:00

THËNIE / Suksesi është të marrësh atë që dëshiron. Lumturia është të duash atë që merr!

Suksesi është të marrësh atë që dëshiron. Lumturia është të duash atë që merr!

Dale Carnegie, shkrimtar, pedagog amerikan, zhvillues i kurseve në vetë-përmirësimin e të folurit publik dhe aftësive ndërpersonale.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top