Thënie

May 6, 2020 | 8:00

THËNIE / Vlera e jetës që ti bën…

“Kur u linde, ti qaje ndërkohë që të gjithë rreth teje qeshnin. Ndërtoje jetën në mënyrë të atillë që kur të vdesësh të jesh i vetmi që qesh, ndërkohë që të gjithë të tjerët të jenë duke qarë”.

Paulo Coelho

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top