Mirëqenie

April 14, 2018 | 10:57

Ushtrimi që zhduk dhimbjen e qafës në 5 minuta

Tensioni dhe dhimbja në qafë mund të shkaktohen për arsye të ndryshme: stresi, qëndrimi jo korrekt para kompjuterit ose gjumi, ose probleme të tjera fizike që janë ndër shkaqet më kryesore.

Dhimbja e tensionit të qafës mund të shfaqet së bashku me dhimbje koke ose probleme të tjera.

Ushtrimet janë ato që mund të kryhen për të zvogëluar këtë tension të dhimbshëm dhe të bezdisshëm. Më poshtë sugjerojmë një seancë stërvitore për lehtësimin e tensionit të qafës.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8qY78lUlLfM

 

Burimi / http://ideegeniali.eu

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com