Lifestyle

October 26, 2020 | 10:59

Viti në cilin keni lindur tregon karmën tuaj, misionin e shpirtit dhe fatin tuaj

Nëse nuk e keni krijuar kurrë vetë tabelën tuaj të lindjes, ne ju japim vendndodhjen e Nyjeve Hënore nga viti në vit.

Tema e lindjes na kujton emrin tonë yjor dhe na ndihmon të njohim misionin tonë jetësor. Pasi të kuptohemi, ne do të drejtohemi në udhëtimin e shpirtit tonë. Astrologjia na inkurajon të zhvillojmë ato aktivitete në të cilat ndihemi mirë dhe lëvizim me lehtësi. Në çdo fushë në të cilën ne punojmë, kjo do të ndihmojë në kultivimin e ndjeshmërisë dhe pranimit të vetvetes dhe të tjerëve. Misioni ynë jetësor zbulohet në ato aktivitete ku ne ndiejmë që plagët tona shërohen. Në të njëjtën kohë, në këtë proces, ne ndihmojmë në shërimin e të tjerëve.

Zbuloni misionin tuaj jetësor dhe ku rrotullohet spiralja evolucionare e shpirtit tuaj.

Misioni ynë është t’i shërbejmë jetës, të riaktivizojmë besimin atje ku është shfaqur frika dhe të ndihmojmë mjedisin të lulëzojë kudo që të jetë. Kur ambienti ynë lulëzon edhe ne lulëzojmë. “Misioni i jetës” lidhet më shumë me atë që mund të prodhojmë në mënyra të tjera sesa me përfitime ekskluzive personale ose ekonomike. Gjetja e misionit tuaj sugjeron që ju të ndaloni të rrotulloheni rreth mirëqenies tuaj për të zbuluar një ndjenjë solidariteti në ekzistencën tuaj.

Kur interpretojmë një tabelë të lindjeve, ne interpretojmë rezultatin qiellor të qenies sonë. Ne kemi qasje në një hartë yjore me plot simbole që zbërthen melodinë e vetë shpirtit. Në këtë simfoni qiellore gjejmë një alegori të misionit tonë jetësor:

Në përmbledhje, ju mund të gjeni datën tuaj të lindjes dhe të zbuloni se në cilën shenjë është Nyja juaj:

Nyja Veriore në Dash: Nëse keni lindur midis 8 korrikut 1930 dhe 29 dhjetorit 1931; midis 26 janarit 1949 dhe 26 korrikut 1950; midis 20 gusht 1967 dhe 20 prill 1969; midis 7 prillit 1986 dhe 3 dhjetorit 1987.

Misioni juaj i jetës është që t’ju inkurajojë të ndërmerrni rrezik për veten tuaj, të jeni një pionier, duke lejuar që të tjerët të jenë të guximshëm në vendimet e tyre.

Nyja Veriore në Dem: Nëse keni lindur midis 29 dhjetorit 1928 dhe 7 korrikut 1930; midis 3 gushtit 1947 dhe 25 janarit 1949; midis 20 shkurt 1966 dhe 19 gusht 1967; nga 12 shtator 1984 deri më 7 prill 1986; nga 14 Prill 2003 deri më 27 Dhjetor 2004.

Misioni juaj i jetës është të mësoni të besoni në fuqinë tuaj dhe të gjeneroni burime personale duke lejuar gjithashtu që të tjerët të aktivizojnë talentet e tyre personale.

Nyja Veriore tek Binjakët: Nëse keni lindur midis 3 dhjetorit 1945 dhe 2 gushtit 1947; midis 26 gusht 1964 dhe 19 shkurt 1966; ndërmjet 16 marsit 1983 dhe 11 shtatorit 1984; ndërmjet 14 tetorit 2001 dhe 13 prill 2003.

Misioni juaj i jetës është të mësoni të eksploroni ndonjë gjë, të bëni pyetje, të jeni një mjet për komunikim dhe takim, ndërsa lejoni gjithashtu që mjedisi juaj të pranojë mënyra të reja për të kuptuar gjërat.

Nyja Veriore në Gaforre: Nëse keni lindur midis 11 maj 1944 dhe 2 dhjetorit 1945; midis 24 dhjetorit 1962 dhe 25 gusht 1964; midis 21 shtator 1981 dhe 16 mars 1983; ndërmjet 10 prillit 2000 dhe 14 tetorit 2001.

Misioni juaj i jetës është të mësoni të lidheni me cenueshmërinë tuaj për të zhvilluar një enë dhe hapësirë të ndjeshme, ndërsa lejoni gjithashtu nivele të reja butësie dhe dashurie në mjedisin tuaj.

Nyja Veriore në Luan: Nëse keni lindur midis 22 nëntorit 1942 dhe 11 maj 1944; midis 11 qershorit 1961 dhe 24 dhjetorit 1962; midis 6 janarit 1980 dhe 21 shtatorit 1981; midis 21 tetorit 1998 dhe 9 prillit 2000.

Misioni juaj i jetës është të mbështeteni në krijimtarinë tuaj personale për të angazhuar zemrën tuaj në përballjen me një jetë më të mirëfilltë, duke lejuar gjithashtu që të tjerët të kenë besim në të qenit legjitim dhe ekspresiv.

Nyja Veriore në Virgjëreshë: Nëse keni lindur midis 25 majit 1941 dhe 22 nëntorit 1942; midis 15 dhjetorit 1959 dhe 11 qershorit 1961; midis 6 korrikut 1978 dhe 13 janarit 1980; midis 26 janarit 1997 dhe 20 tetorit 1998.

Misioni juaj i jetës është të zhvilloni arsyen dhe rregullin, të mësoni të shprehni intuitën tuaj për t’i dhënë mjedisit tuaj aftësinë tuaj të madhe për të kuptuar labirintet e shpirtit njerëzor.

Nyja Veriore në Shigjetar: Nëse keni lindur midis 15 shtatorit 1936 dhe 4 marsit 1938; midis 3 prillit 1955 dhe 4 tetorit 1956; midis 28 tetorit 1973 dhe 11 qershor 1975; midis 2 gusht 1992 dhe 2 shkurt 1994.

Misioni juaj i jetës është të gjeni besim në një kuptim shpirtëror, të mundësoni optimizëm dhe përgjigje transhendente në pjesën tjetër, duke u bërë mësues i jetës.

Nyja Veriore në Bricjap: Nëse keni lindur midis 9 Marsit 1935 dhe 14 Shtatorit 1936; midis 10 tetorit 1953 dhe 2 prillit 1955; midis 29 prillit 1972 dhe 28 tetorit 1973; midis 19 nëntorit 1990 dhe 2 gusht 1992.

Misioni juaj i jetës është të bëheni një qëllim dhe një punëtor duke u angazhuar në një botë reale, duke qenë pragmatik dhe mbështetës, ndërsa lejoni gjithashtu që të tjerët të mbështesin dhe të gjenerojnë.

Nyja Veriore në Ujor: Nëse keni lindur midis 25 qershorit 1933 dhe 7 marsit 1935; ndërmjet 29 marsit 1952 dhe 10 tetorit 1953; midis 3 nëntorit 1970 dhe 28 prillit 1972; ndërmjet 23 majit 1989 dhe 18 nëntorit 1990.

Misioni juaj i jetës është të kapërceni nevojën e tepruar për miratim të jashtëm për t’ju inkurajuar të humbni veten në krijimtarinë në grup, të dini se sa herë që kënaqeni me punën në ekip zemra juaj energjizohet.

Nyja Veriore tek Peshqit: Nëse keni lindur midis 29 dhjetorit 1931 dhe 24 qershor 1933; midis 27 korrikut 1950 dhe 6 marsit 1952; midis 20 prillit 1969 dhe 2 nëntorit 1970; midis 3 dhjetorit 1987 dhe 22 maj 1989; ndërmjet 23 qershorit 2006 dhe 18 dhjetorit 2007.

Misioni juaj i jetës është të inkurajoni veten të rezononi me ndjeshmërinë tuaj, të kapërceni dëshirën tuaj të tepruar për të kuptuar në mënyrë racionale për të lejuar një depërtim dhe perceptim më të madh emocional në mjedisin tuaj.

 

 

Burimi / https://italiafeed.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top