Në fokus

July 6, 2018 | 13:57

Zakonet e njerëzve të zgjuar…

Ndërsa ne praktikohemi në palestër për të qëndruar në formë dhe për të fuqizuar muskujt, ka edhe ushtrime për të forcuar aftësitë mendore. Ju shkoni në palestër dhe trajnoni muskujt, ecni për t’u bërë më të qëndrueshëm, por çfarë duhet të bëni për të forcuar trurin tuaj? Fuqizimi i trurit jo vetëm që do ta shpejtojë kujtesën, por do t’ju ndihmojë të mësoni më shpejt.

Nëntë zakonet që kanë njerëzit e mençur:

  • Zgjedhin shoqërinë
  • Flenë mjaftueshëm
  • Lexojnë dhe vetëm lexojnë
  • I kushtojnë rëndësi ushqimit
  • Luajnë lojëra
  • Mbajnë ditar
  • Janë aktiv fizikisht
  • Shkruajnë me laps
  • Nuk i përmbahen rutinës.

 

Burimi / Intv.al

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com