FB

June 13, 2022 | 8:30

10 fraza që nuk duhet t’i thoni kurrë partnerit tuaj

Shumë nga problemet në marrëdhënie burojnë nga mënyra se si ne komunikojmë. Megjithatë, kur plagët hapen, është e vështirë t’i ndreqësh ato. Si rezultat, njerëzit gradualisht largohen derisa bëhen dy të huaj dhe dashuria zbehet.

10 fraza që nuk duhet t’i përdorni kurrë

Kur jeni bashkë për pak kohë, mund të ndodhë që të keni mjaft besim për të shkuar më tej me fjalët. Mund të ndodhë në intimitet, në jetën e përditshme dhe, sigurisht, kur grindeni. Ka gjëra që nuk duhet t’i thuhen kurrë partnerit sepse janë burim tensioni e deri te grindjet e rëndësishme.

  1. “Ti gjithmonë bën / thua …” ose “Ti kurrë nuk bën / thua …”
  2. “Ish-i im nuk e bënte këtë …”
  3. “Unë do të shpjegoj se si ta bësh atë”
  4. “Nëse do të më doje vërtet, do të bëje…”
  5. “Është faji yt”
  6. “Ti nuk më kupton”
  7. “Bëj ashtu si babai (ose nëna)”
  8. “Gjithçka është në rregull për mua”
  9. “Je shumë fëmijë”
  10. “Nuk je kurrë aty kur kam nevojë për ty”

 

 

Përgatiti K.I / Burimi psicoadvisor.com

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top