FB

February 9, 2021 | 8:10

10 komplimentet që burrat duan t’i dëgjojnë

Duke qenë se rruga për në zemrën e një burri kalon përmes egos së tij, ju nuk duhet të hezitoni të bëni lajka me atë që e bën zemrën tuaj të rrah fortë. Një antologji e komplimenteve që burrat duan të dëgjojnë.

  1. Ju jeni të mirë në krevat

Meqenëse burrat kanë një frymë ultra të zhvilluar konkurruese, përgëzojeni atë për performancën e tij  seksuale. Mos hezitoni t’i thoni atij se ai është më i miri që keni pasur ndonjëherë. Sa më shumë që i tregoni se jeni të kënaqur në këtë pikë, aq më shumë ai do të dyfishojë përpjekjet e tij për ju.

  1. Unë mund të flas me ju për gjithçka

Është shenja më e bukur e besimit që mund t’i ofroni. Duke thënë “me ju, unë mund të flas për gjithçka”, ju nënkuptoni se kurrë më parë nuk keni arritur këtë nivel bashkëpunimi me një burrë. Dhe është super shpërblyese.

  1. Ju keni aromë të mirë

Jo vetëm aroma e parfumeve që i zgjedh të përdor, por përveç kësaj, ai ka një aromë të shijshme natyrore. Disa lëkura tërheqin si magnet. Nëse i thoni se ndodh kështu me të, ai do ta marrë atë si një kompliment.

  1. Ndihem e sigurt me ty

Duke i thënë këtë një burri, ti i tregon se sa i fortë dhe burrëror është. Kjo zgjon instinktin e tij mbrojtës dhe e bën atë të dëshirojë të kujdeset edhe më shumë për ju.

  1. Ju jeni shumë i mirë

Edhe nëse ai nuk është domosdoshmërisht hiper muskulor, e rëndësishme është që trupi i tij t’ju kënaq. Mos hezitoni t’i thoni atij që e adhuroni trupin e tij dhe se mund të kaloni orë të tëra duke e soditur atë…Kjo gjë do ta rritë egon e tij!

  1. Më pëlqen humori juaj

Çështja nuk është të qeshësh me batutat e tij të çmendura, por t’i tregosh se e vlerëson humorin e tij. Një burrë duhet të sigurohet për aftësinë e tij për t’ju kënaqur në çdo mënyrë.

  1. Unë i dua miqtë e tu

Miqtë e tij, janë të shenjtë. Në momentin që ai të prezanton me miqtë e tij, tregon se ai kujdeset vërtetë për ju. Nëse nuk i pëlqen, mos ia thuaj kurrë sepse për të zgjedhur, ai gjithmonë do të marrë miqtë e tij. Përkundrazi, thuaji atij se miqtë e tij janë të mrekullueshëm dhe se i vlerëson ata, ai do të jetë i lumtur.

  1. Ju jeni i mirë në punën tuaj

Burrave u pëlqen të ndihen unik dhe të jashtëzakonshëm. Kur ju tregon për punën e tij, bëjini lajka. Tregojini sa i mirë është në fushën e tij dhe se ju pëlqen ta shihni atë aq të apasionuar.

  1. Jam mirë me ty

Asgjë më shumë se kjo fjali nuk i bën ata të lumtur. Thuaji atij “Me ty, ndihem mirë. Më në fund mund të jem vetvetja, pa pasur frikë se mos gjykohem. Ndihet vërtet mirë…”. Kjo do ta sigurojë atë për aftësinë e tij për të luajtur rolin e tij si një mashkull dominues.

  1. Ju jeni interesant

Përsëri, ju e theksoni atë dhe ai e do atë! Tregojini se ju mëson gjëra që nuk i dinit, se ju pasuron. Një burri gjithashtu i mungon nganjëherë vetëbesimi, kështu që ka nevojë për komplimentimin e cilësive të tij.

 

 

Burimi / https://livetheglory.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top