Mirëqenie

March 18, 2020 | 8:40

11 fraza që do të ndryshojnë jetën tuaj

A keni menduar ndonjëherë për atë që thoni pas “unë jam”? A tregoni kujdes ndaj emërtimit që i bëni vetes, emrat që i vini, mënyrat si e përshkruani veten? Që të mos bëni figurë të shëmtuar me sabotimin e fjalëve, ju tregojmë disa mënyra sesi të tregoheni më të kujdesshëm, për të fuqizuar veten përmes përdorimit të “unë jam”. Ju duhet të përqendroheni për të mundur të ndryshoni mendimet, veprimet tuaja dhe me praktikë të mjaftueshme, do të ndryshoni gjithë jetën tuaj.

Për të fuqizuar përfaqësimin, mund të ndiqni këto 11 hapa të rëndësishëm për jetën tuaj.

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top