FB

June 21, 2024 | 7:09

11 mendimet e verës

Tani që përfundon shkolla, shumica e studentëve shkojnë në shtëpi për verën. Për një kohë, do të jeni të gëzuar që jeni në shtëpi. Do të kaloni kohë me familjen tuaj, do të flini sa të doni…Vera ikën më shpejt seç e mendoni. Dhe, në ato pak muaj, do të keni shumë mendime. Këtu janë disa prej tyre:

1

 

     1.Është kaq e këndshme të jesh në shtëpi

Kjo është koha kur jeni shumë i ngazëllyer që  jeni në shtëpi! Stresi i provimeve ka mbaruar dhe të gjithë ju doni të relaksoheni. Tani ju keni mundësinë për ta bërë këtë.

  1. Shumë gjumë

Pas javëve të netëve pa gjumë, mëngjeseve të hershme dhe grupeve studimore të lodhshme, ju keni të gjithë kohën në botë për të fjetur. Shkoni në shtrat herët! Zgjohu vonë! Rinovimin!

  1. Kam shumë kohë të lirë!

Nuk po vrapon nga vendi në vend, duke u përpjekur të arrish në të gjitha ato takime dhe klasa. Ju keni të gjithë kohën e botës për të bërë çfarë të doni!

  1. Çfarë bëj me gjithë këtë kohë të lirë?

Mirë. Tani je në shtëpi. Ju mund të bëni çfarë të doni. Por çfarë duhet të bësh? Papritmas gjithë kjo kohë e lirë është shumë.

  1. Çfarë bëjnë njerëzit në verë?

Duket sikur ka shumë kohë në ditë dhe nuk ka mjaft gjëra për të bërë. E kundërta e plotë e shkollës.

  1. Mund të notoj!Ec! Shikoni Netflix!

Sigurisht! Ju mund të bëni të gjitha gjërat që dëshironit të bëni gjatë kolegjit! Dilni jashtë dhe shijoni motin! Shko shiko një film! Vetëm uluni dhe lexoni një libër të mirë…

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top