Këshilla & Arsye

February 13, 2018 | 14:12

12 ide se çfarë duhet të bëni për Shën Valentin

A ka rutina e përditshme një tërheqje për intimitet?  Këtu janë 12 ide për ta bërë mbrëmjen e Shën Valentinit me të vërtetë të veçantë dhe pse jo të (ri) ndizni pasionin.

Dita e Shën Valentinit është pothuajse në derë dhe siç ndodh shpesh, jeta e përditshme dhe angazhimet e shumta e bëjnë shumë të vështirë për të gjetur moment për njëri-tjetrin, ç bën që të ketë një  tërheqje në çift.

Shpesh e gjejmë veten duke vrapuar nga një takim në tjetrin, me blerje, duke u përpjekur të mos brengosim askënd dhe të mbështetemi te familja për të zgjidhur çështjen e darkës që nganjëherë bëhet një detyrë stresuese, duke anuluar kështu kënaqësinë një darke me partnerin.

Por dita e Shën Valentinit është festa e të dashuruarve dhe përveç dhuratave, ofron mundësi të përsosur për t’iu afruar atij dhe për të forcuar atë ndërlikim dhe intimitet që duket se janë zhdukur.

Por si ta bëjmë? Para së gjithash është e nevojshme të thyhet mekanika e marrëdhënieve . Pra lër mënjanë rutinën e përditshme dhe zgjidh të përmbysësh rregullat duke krijuar një kontekst që të çon në zbulimin e brigjeve të reja, pa harruar se surprizat më të bukura janë gjithashtu të thjeshta. Gjithashtu e rëndësishme është të rizbulojmë romancën tipike të periudhave të para dhe të përqendrohemi te emocionet.

Këtu janë 12 ide për të rindezur dëshirën dhe për të surprizuar gjysmën tuaj.

Restoranti ku kemi dalë për herë të parë

Gatuani së bashku

Udhëtoni…

Veshje të përshtatshme

Një masazh relaksues

Aktivitet sportive

Relaksim në një hotel

Zhveshja

Fillimi i mirë (atmosfera)

Ëmbëlsia

Dhuratat

Lodrat e seksit

Përgatiti: Brikela Daci / Burimi /http://www.donnamoderna.com

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com