FB

March 30, 2021 | 8:35

15 shenjat që tregojnë se engjëjt duan vëmendjen tuaj

Të gjithë kemi udhëzues shpirtëror dhe engjëj që na mbrojnë dhe na drejtojnë në drejtimin që duhet të shkojmë. Disa qëndrojnë pranë jush për gjithë jetën tuaj pasi janë të lidhur ngushtë me ju në një nivel shpirtëror dhe të tjerët vijnë e shkojnë kur keni nevojë për ndihmën e tyre.

Engjëjt janë qenie të dritës

Engjëjt nuk janë të kufizuar nga hapësira dhe koha ose fizikaliteti dhe materia si ne. Kjo do të thotë që të kufizosh, të kompresosh dhe të drejtosh praninë e tyre në mënyrë fizike dhe të prekshme nuk është mënyra e tyre e të qenit. Për t’u kuptuar nga ne njerëzit, përmes shqisave tona të lidhura me tokën, engjëjt duhet të zbresin në frekuencë, për të na takuar në nivelin tonë. Dhe në kthim, nëse doni të jeni në gjendje të dalloni praninë e engjëjve tuaj, atëherë duhet të punoni shumë për të rritur frekuencën tuaj, për të përmbushur atë të tyren.

Cila është arsyeja pse një praktikë meditimi, koha në natyrë dhe të punosh shumë për të jetuar në një hapësirë të përqendruar në zemër janë të gjitha kaq të rëndësishme kur bëhet fjalë për t’u lidhur me engjëjt, veçanërisht nëse doni që lidhja juaj të jetë e fortë.

Engjëjt dhe jeta e vërtetë

Mund të ketë raste kur thjesht është e pamundur të ulesh në meditim për gjysmë ore dhe hyrja në astrale nuk mund të diskutohet sepse jeta e vërtetë po ndodh këtu, tani! Apo ndoshta ju po largoheni ngadalë nga rruga dhe engjëjt tuaj kanë nevojë që ju të ktheheni përsëri më shpejt sesa po planifikoni. Sepse siç e dimë të gjithë, koha dhe evolucioni po shpejtohen dhe njerëzit nuk kanë shumë kohë për t’u ulur duke tundur gishtat e mëdhenj!

Këtu janë 15 shenjat e qarta që duhet të kërkoni:

 1. Një pendë e bardhë

Ndoshta më e njohur botërisht nga të gjitha shenjat engjëllore, këto shpesh shfaqen në vende të pazakonta ose të çuditshme dhe kur keni më shumë nevojë për rehati dhe mbështetje

 1. Rrathë

Të gjithë e dimë se gjatë gjithë historive tona njerëzore, engjëjt kanë marrë formën e lajmëtarit me krahë. Por ata në të vërtetë janë qenie me dritë të pastër, kështu që kur shihni në ajër rrathë me dritë të ndritshme me ngjyrë (ndonjëherë të kapur edhe në fotografi) mund të shihni engjëj në formën e tyre më të pastër.

 1. Ylberët

Edhe kur nuk ka shi, këta mund të jenë në qiell, por ka më shumë të ngjarë që ata të kërcejnë në brendësi të një dhome, mbi lëkurën tuaj ose fytyrën e atij që po flisni. Ato janë një kujtesë e bukurisë dhe magjisë që ju rrethon.

 1. Formacionet e reve

Nëse shikoni lart në qiell për të parë formën e reve, ose rrezet e diellit që rrjedhin përmes reve, kjo është një shenjë e sigurt se ju jeni duke u vëzhguar dhe mbrojtur nga Qiejt.

 1. Çakra e kurorës së ndjeshme

Për shkak të frekuencës shumë të lartë të energjisë që mbajnë engjëjt, është e zakonshme të ndiejmë praninë e tyre përmes chakrës së kurorës, e cila ndodhet në majë të kokës. Kjo është pika në të cilën kjo energji e nivelit të lartë hyn në trup, kështu që është e para që bashkohet me dridhjet engjëllore.

 1. Foshnjat dhe kafshët shtëpiake

Nëse shikoni foshnje, mace dhe disa kafshë të tjera shtëpiake, ato ndonjëherë mund të duket se janë duke parë ose luajtur me diçka të padukshme në ajër. Besohet se janë më të përshtatur me energjitë delikate, mund të ndodhë që këta fëmijë dhe kafshë mund të shohin një prani engjëllore afër tyre dhe juve.

 1. Numrat e engjëjve

A i shihni 11:11, datën tuaj të lindjes, apo numra të tjerë që përsëriten kudo që shkoni? Këta numra janë referuar si “Numrat e Engjëjve” sepse ata janë një nga gjuhët që Engjëjt përdorin për t’u lidhur me njerëzit.

 1. Dhuratë e papritur

A keni pasur ndonjëherë nevojë për diçka dhe ajo u shfaq papritur  në jetën tuaj? Ose mbase keni marrë një dhuratë ose mundësi të rastësishme që ndryshoi rrjedhën e jetës suaj (ndoshta pa e ditur në atë kohë). Këto mund të jenë ndërhyrja e drejtpërdrejtë e Engjëjve.

 1. Muzikë / Tinguj

Dëgjimi i muzikës, kambanat që bien ose madje tinguj të zbehtë dhe të mbytur mund të jenë të gjitha shenja se Engjëjt janë afër dhe po përpiqen të tërheqin vëmendjen tuaj.

 1. Aromë

Nuhatja e papritur dhe e pashpjegueshme e një arome – mund të jetë parfum, lule, agrume ose diçka tjetër e pastër – mund të tregojë praninë e Engjëjve. Kjo është gjithashtu një shenjë e zakonshme që udhëzuesit paraardhës po përpiqen të bëhen të njohur.

 1. Një ndryshim në temperaturë

Ndjenja e ngrohjes së ajrit përreth jush mund të tregojë se engjëjt janë afër.

 1. Ndjesitë kundër lëkurës tuaj

Kur engjëjt janë afër, njerëzit shpesh raportojnë ndjenjën e pendëve që përplasen në lëkurën e tyre. Ose një fllad të lehtë apo aromë të butë që nuk ka asnjë shpjegim natyral, klimatik.

 1. Mesazhet e drejtpërdrejta

Këto janë përgjigje të qarta për vështirësitë që hasni në jetën tuaj. Ato mund të jenë fjalë të shfaqura në një billboard ose tekst i një kënge që luhet në radio. Engjëjt tuaj ju kanë vendosur në vendin e duhur, në kohën e duhur, për të marrë saktësisht informacionin që ju nevojitet.

 1. Monedha

Shumë e konsiderojnë shikimin e monedhave të shpërndara në tokë si shenja engjëllore dhe përkujtuese të pasurisë së bollëkut që është në dispozicion për ne. Fraza “qindarka nga parajsa” duhej të vinte nga diku!

 1. Ndjenjat

Nëse ndieni disi praninë e engjëjve dhe thjesht “e dini” se ata janë afër, atëherë mos dyshoni. Besoji kësaj ndjenje se ata janë me ty.

 

 

 

Burimi / https://numerologist.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top