Lifestyle

October 28, 2020 | 13:11

3 shenjat e Zodiakut që kanë një humor të keq

Shpesh një qëndrim mbrojtës tepër i vrullshëm është arsyeja pse ne fitojmë reputacionin e një humori të keq dhe në këtë drejtim astrologjia zbulon se cilat shenja të Zodiakut e meritojnë këtë etiketë.

Yjet ndikojnë në disa aspekte të temperamentit të njerëzve të cilët bëhen kështu protagonistë të reagimeve shpesh të ekzagjeruara. Dhe kjo u ndodh atyre që janë veçanërisht të ndjeshëm, impulsivë dhe prekës.

Ka tipare karakteri që tentojnë të dalin papritur në rrethana të caktuara, duke marrë konotacion negativ. Ka disa shenja të Zodiakut që kanë një humor të keq dhe faji nuk është vetëm i përvojave të jetës por edhe i yjeve. Duhet shumë pak për të hedhur në erë disa aktorë të zodiakut. Për shembull, një fjali e gabuar mund të shkaktojë një grindje të furishme dhe të pafund.

Në veçanti, duhet të jeni tepër të kujdesshëm kur merreni me njërën nga këto 3 shenja që kanë fituar titullin e të pasurit humor të keq. Sipas interpretimeve astrale të siguruara nga astrologët, disa nga protagonistët e horoskopit kanë një prirje më të madhe për t’u ngrohur.

Kush janë 3 shenjat e Zodiakut që kanë një humor të keq?

Binjakët

Kjo renditje hapet me Binjakët, të cilët kanë një aftësi të veçantë për ndryshimin e humorit, edhe pse kanë një anë të sjellshme dhe të dashur. Por nga reagimet e tyre duhet patur frikë pikërisht për shkak të natyrës së tyre të humorit. Në fakt, përfaqësuesit e shenjës papritmas mund të bëhen armiqësorë. Binjakët përpiqen ta fshehin anën e tyre të errët sa më mirë, të animuar nga ankthi dhe nervozizmi. Por këto aspekte shfaqen kur të lindurit e kësaj shenje merren me ndryshime të mëdha që zbehin sigurinë. Nuk është e lehtë për një Binjak të merret me një situatë stresuese. Kjo është arsyeja pse reagimi i tij mund të jetë i papritur në prani të stresit ose nervozizmit. Pra, nga 0 në 10 sekonda ai mund të shndërrohet nga personi më i qetë në një tërbim të vërtetë.

Gaforrja

Prania e Gaforres në mesin e shenjave të Zodiakut që kanë një karakter të keq, është për shkak të anës së ndjeshme dhe emocionale. Në fakt, kjo shenjë e Ujit për shkak të ndjeshmërisë së madhe, preket lehtë dhe  duhet shumë pak për t’u ofenduar. Një koment i thjeshtë negativ mund të shkaktojë një formë pasive të agresionit tek një i lindur nën shenjën e Gaforres ose një indiferencë totale. Qëndrimi mbetet i fortë derisa të marrin një falje. Prandaj, për të shmangur inatin është mirë t’i kushtoni vëmendje të madhe asaj që i thoni të lindurve nën këtë shenjë.

Peshorja

Çuditërisht, Peshorja është ndër shenjat e Zodiakut që kanë një karakter të keq. Edhe nëse konstelacioni i kushtohet ndërmjetësimit për të vendosur një marrëdhënie harmonike dhe ekuilibrin e duhur me këdo, ajo ndonjëherë mund të shpërthejë në një mënyrë të papritur. Në përgjithësi, të lindurit e kësaj shenje shmangin debatet me aftësi të mëdha pajtuese, por kur ai tejkalon nivelin e tij të tolerancës ai mund të shpërthejë gjithë zemërimin e tij.

Nëse të lindurit e shenjës së Peshores marrin gjykime të ulëta ose shkelje, ata ndryshojnë rrënjësisht fytyrën e tyre. Kështu ata përdorin fjalë të mprehta dhe bëhen protagonistë të përplasjeve verbale.

Të lindurit nën shenjën e Peshores demonstrojnë të gjitha aftësitë e tyre të kujtesës dhe bëhen hakmarrës, duke qortuar të gjitha gabimet dhe të metat e kundërshtarit të tyre.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top