Thënie

October 29, 2020 | 8:00

THËNIE / Ajo që e bën ekzistencën tonë të çmuar janë ndjenjat dhe ndjeshmëria jonë

“Ajo që e bën ekzistencën tonë të çmuar janë ndjenjat dhe ndjeshmëria jonë.”

Hermann Hesse

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top