Këshilla & Arsye

December 6, 2017 | 12:45

4 cilësitë që sjellin kënaqësinë dhe paqen

Kur mendojmë për atë që na bën të lumtur, ne synojmë të përqendrohemi në “gjërat” e jetës që dëshirojmë. Shpesh është shumë lehtë të krijojmë një listë të asaj që duam që bota të na japë, sesa të mendojmë përsa i përket ekuacionit të kundërt – çfarë mund t’u japim të tjerëve në jetën tonë?

1

Megjithatë duhet të kuptojmë që: Lumturia është një gjendje e qenies, jo një grumbull sendesh.

4 faktorët e Lumturisë

Mirëdashësia

Miqësia është për të ofruar ngrohtësi dhe humor të mirë për ata që janë përreth jush. Bëhet fjalë për gatishmërinë për të bërë lëvizjen e parë shoqërore, duke pranuar se shpërblimet për mirëdashësi nuk janë gjithmonë të gëzuara menjëherë

Gëzimi

Të jesh në gjendje të ofrosh buzëqeshje, pavarësisht nga gjendja e brendshme,ju inkurajon që të ndiheni më mirë.

Dhembshuria

Ofrimi i dhembshurisë për të tjerët është një akt bamirësie që ndikon pozitivisht tek dhënësi.

Mirënjohja

Çfarëdo që keni në jetë dhe kudo që të jeni, mund të gjeni disa arsye për të qenë mirënjohës.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com