FB

March 23, 2021 | 8:40

5 gjërat që duhet të dini nëse doni një person të shenjës së Luanit

Si një nga shenjat më të spikatura të zjarrit, Luanët janë disa nga partnerët më emocionues dhe të pasionuar. Energjia e tyre e pakufizuar dhe aftësia për të bërë argëtuese edhe gjërat më të mërzitshme është ajo që i bën ata të veçantë. Nuk ka kurrë një moment të mërzitshëm kur Luani është afër! Nëse keni rënë në dashuri me një Luan, atëherë ka pesë gjëra që mund të bëni për ta bërë që t’ju dojë edhe më shumë!

5 gjërat që duhet të dini nëse doni një person të shenjës së Luanit

  1. Lëreni të jetë egoist herë pas here.

Disa Luanë e dinë që janë të mrekullueshëm, të tjerët janë të mrekullueshëm dhe nuk kanë asnjë ide, por të gjithë rreth tyre e shohin atë qartë. Ju e dini se sa i mahnitshëm është partneri juaj dhe jeni gati t’i jepni atyre gjithçka që duan për shkak të saj. Luanët nuk kërkojnë kurrë diçka që ata e dinë se nuk e meritojnë, kështu që kur herë pas here tregojnë shenja egoizmi, dijeni se ata meritojnë të jenë të tillë në një masë të madhe. Por, kur të shihni se egoizmi i tyre po bëhet shumë, ju mbetet juve që t’i ktheni ata në realitet.

  1. Gjithmonë kushtojuni atyre shumë vëmendje dhe adhurim.

Luanëve u pëlqen të marrin lavdërime dhe vëmendje, por dashuria dhe vëmendja që marrin nga partneri i tyre është ajo që ata me të vërtetë dëshirojnë (dhe gjithçka që u intereson vërtet). Lavdërimi nga ai që ata i besojnë dhe respektojnë do të thotë më shumë se mendimi i dikujt tjetër. Në momentin që ata do të dashurohen me ju, adhurimi juaj do të ketë më shumë rëndësi për ta. Luanët lulëzojnë kur marrin vëmendje dhe dashuri nga njerëzit e duhur dhe nëse jeni njëri prej tyre, jini të sigurt se ata gjithmonë do të presin për ju dhe vëmendjen tuaj. Edhe pse jo gjithmonë mund ta shprehin atë, ata do ta presin atë.

  1. Lërini të jenë mbrojtës.

Luanët pëlqejnë të mbajnë një rreth të vogël të njerëzve me të cilët janë afër dhe kjo padyshim që përfshin partnerin e tyre. Me ashpërsi besnike, Luani është mbrojtës i krenarisë së tij ose të saj. Nëse ata kanë zgjedhur të jenë me ju, ata duan të jenë me ju dhe askënd tjetër. Dhe pasi të dy të keni pranuar njëri-tjetrin, ata do të luftojnë për ju dhe do t’ju kërkojnë deri në fund. Të qenit mbrojtës ndaj të dashurve të tyre është në gjakun e tyre dhe ata do të bëjnë gjithçka për ta siguruar. Dashuria e tyre është aq e fuqishme sa askush nuk do të mund t’ju shkaktojë asnjë lloj dëmi.

  1. Mundohuni të mos jeni xheloz.

Luanët janë natyrshëm individë karizmatikë dhe sharmantë, dhe edhe pse janë plotësisht besnikë, ata e duan vëmendjen që marrin. Kombinimi vdekjeprurës i tipareve të favorshme të personalitetit të tyre do të thotë që shumë njerëz dëshirojnë që Luani juaj të jetë beqar dhe i gatshëm të përzihet. Lërini njerëzit të flirtojnë me Luanin tuaj ose të jenë në shkëlqimin e tyre, ata do t’ju duan për këtë. Luanët duan të jenë në qendër të vëmendjes, dhe akoma më shumë vëmendjen që vjen me të. Ata dëshirojnë popullaritet dhe kur e fitojnë atë, ata ndjehen sikur nuk do të kishin kurrë nevojë për asgjë tjetër. Nëse ka një shenjë të zodiakut që e pëlqen shkëlqimin, është Luani.

  1. Lëreni të japë mendimin e tij.

Pavarësisht nëse Luani thotë apo jo atë që po mendon, ata kanë një mendim për gjithçka. Por, mund të jesh i sigurt se çfarëdo që të thonë, është e vërteta. Natyra e tyre e menduar gjithmonë do të sigurojë që ju të merrni të vërtetën e parë dhe të plotë; shtirja dhe gënjeshtra janë gjëra në të cilat ata kurrë nuk kënaqen. Ju mund të ndiheni keq ndonjëherë, por shikoni anën pozitive, ata do të jenë gjithmonë të sinqertë për gjithçka që mendojnë dhe ndiejnë. Mbi të gjitha, transparenca është çelësi për çdo marrëdhënie të lumtur!

 

 

 

Burimi / https://themindsjournal.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top