Lifestyle

October 31, 2020 | 8:21

5 shenjat e Zodiakut që nuk mund të gënjejnë dhe urrejnë

Midis dymbëdhjetë protagonistëve të Zodiakut ka disa shenja që nuk dinë të gënjejnë dhe të urrejnë. Këto janë çështje të ADN-së por edhe të një lloji astrologjik pasi mbi të gjitha, këta 5 aktorë të zodiakut demonstrojnë neveri natyrore ndaj gënjeshtrave dhe lojërave të dyfishta.

Këta urrejnë përdorimin e mashtrimeve dhe gënjeshtrave sepse duan drejtësinë dhe transparencën në jetë dhe gjithashtu presin sinqeritet nga të tjerët.

Renditja e 5 shenjave të Zodiakut që nuk mund të gënjejnë

Peshqit

Në vendin e parë janë peshqit. Vokacioni drejt ndjenjave altruiste shprehet përmes shumë cilësive personale si: aftësia për të dëgjuar, mirëkuptuar, ndjeshmëria e madhe. Për këto arsye, të lindurit nën shenjën e Peshqve janë gjithmonë të gatshëm t’i ndihmojnë të tjerët në rast të problemeve. Në veçanti, ata janë gjithmonë të gatshëm për të dalin në terren për të thënë të vërtetën dhe atë që është e drejtë. Pra predispozicioni i tyre natyror i bën ata të jenë të sinqertë dhe të çiltër

Ujori

Në rastin e Ujorit, prania në këtë listë është kryesisht për shkak të natyrës së tij të sinqertë dhe jokonvencionale. Neveritja ndaj paramendimeve dhe konventave i bën të lindurit e kësaj shenje të mbrojnë gjithmonë idetë e tyre, pa pasur frikë nga gjykimi i të tjerëve. Ata janë gjithashtu gjykatës të rreptë në rast gabimesh të bëra nga ata vetë dhe të tjerët. Kështu që ata nuk kanë frikë nga pasojat e fjalive të tyre të pa filtruara. Të lindurit e kësaj shenje do të dëshironin të jetonin në një botë utopike, të dominuar nga ndershmëria dhe drejtësia, ku gënjeshtrat, mashtrimet dhe cinizmi janë të ndaluara. Kërkesa e vazhdueshme për të vërtetën dhe sinqeritetin e madh e bëjnë Ujorin një nga shenjat më të urryera dhe të frikshme të Zodiakut.

Demi

Demi është ndër 5 shenjat e Zodiakut që nuk mund të gënjejë. Për shkak të natyrës së tij të rezervuar dhe mosbesuese, ai nuk është në gjendje të përdorë gënjeshtra. Për më tepër, ai i urren ata që i përdorin ato. Për këtë arsye ai studion shumë sjelljen e të tjerëve për të kuptuar nëse ata që janë para tij janë të sinqertë.

Shigjetari

Ndër shenjat e Zodiakut që nuk dinë të gënjejnë, duhet të theksohet Shigjetari. Ndjenja e tij e thellë e ndershmërisë është e lidhur me një lloj naiviteti fiziologjik të shenjës. Të lindurit e kësaj shenje përfundojnë duke u besuar të gjithëve. Kështu, ata shpesh bëhen viktima të ligësisë dhe gënjeshtrave të të tjerëve. Nga ana tjetër, të lindurit nën këtë shenjë nuk mund të gënjejnë ose të jenë të rremë, për më tepër ata janë nën iluzionin se të tjerët sillen në të njëjtën mënyrë me ta.

Gaforrja

Gaforrja mbyll këtë listë të shenjave të Zodiakut që nuk mund të gënjejnë. Në rastin e saj ajo është një aktore shumë korrekte, e sinqertë dhe spontane. Prandaj nuk i drejtohet mashtrimeve dhe gënjeshtrave për shkak të natyrës së vet. Por ajo di se si t’i përdorë në rastet kur duhet të mbrohet nga ligësia dhe mashtrimet e të tjerëve dhe të mbrojë familjen dhe të dashurit. Pra, në prani të situatave të veçanta që janë të vështira për t’u trajtuar, ajo është në gjendje të fshehë të vërtetën. Por në përgjithësi kjo është ndër shenjat e Zodiakut që nuk dinë të gënjejnë.

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top