Marrëdhënie

December 2, 2017 | 9:01

6 gjëra që nuk duhet të pranoni kurrë në një marrëdhënie

Më poshtë, disa ekspertë të martesës shpjegojnë aspektet që nuk duhet të pranoni në një marrëdhënie.

1

  1. Një partner që nuk raporton 100%.
  2. Një partner i cili nuk mund të thotë “Unë jam gabim”.
  3. Një partner që nuk ndan të njëtat ndjenja me ju.
  4. Një partner që nuk dëshiron të rritet dhe të mësojë me ju gjatë jetës.
  5. Një partner që nuk është mbështetësi juaj.
  6. Një partner që varet shumë nga ju.
To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com