FB

March 30, 2021 | 8:40

6 gjërat që burrat kërkojnë në një marrëdhënie romantike (shkruar nga një burrë)

Secili prej jush ka menduar për nevojat dhe çfarë kërkon burri juaj në marrëdhënie, apo jo? Ju ndoshta keni menduar për gjërat që duhet t’i ofroni dhe se si mund ta kënaqni atë. Epo, ju nuk keni pse të shqetësoni kokën tuaj, sepse më poshtë jepet lista e gjërave që çdo njeri kërkon në një marrëdhënie. Pra, nëse doni të kënaqni partnerin tuaj, vazhdoni të lexoni!

  1. Ata duan një komunikim normal dhe të rregullt

Është e vërtetë që burrave nuk u pëlqen të flasin për emocionet e tyre, por arsyeja e vetme është se ne nuk dimë si të flasim si duhet për to. Është më shumë një gjë që gratë e bëjnë sepse kanë mënyra të shkëlqyera për të thënë atë që ndiejnë ndërsa nuk duken të pashpresa. Për ne, ky nuk është rasti.  Mënyra më e mirë për të folur me një burrë është të jesh i sinqertë dhe i drejtpërdrejtë. Nëse keni diçka për ta pyetur, jini të shkurtër dhe shpjegoni pse po e pyesni. Në këtë mënyrë, nuk do të ngatërrohet dhe do të merrni një përgjigje të sinqertë.

  1. Ata nuk duan të ndryshohen

Nëse ata duan të ndryshojnë, do të jetë sepse ata e duan atë dhe jo sepse ti e dëshiron atë. Vendoseni veten në vendin e tyre dhe imagjinoni nëse partneri juaj dëshiron t’ju ndryshojë. Çfarë mendoni ju? Ndoshta ai nuk ju pëlqen ashtu siç jeni dhe dëshiron që ju të jeni krejtësisht ndryshe. Tani e dini se si ndihen djemtë kur përpiqeni t’i ndryshoni. Pra, çfarëdo që të bëni, mos i ndryshoni stilin e jetës dhe zakonet e tij, sepse edhe nëse janë të papërsosura, ato e bëjnë atë perfekt për ju.

  1. Ata duan të ruajnë hapësirën e tyre

Është një nga gjërat më të shenjta për çdo njeri. Ata e vlerësojnë shumë kohën e tyre private dhe hapësirën personale, kështu që nëse mendoni se mund të futeni në jetën e tij dhe ta ktheni botën e tij përmbys, duhet të bëni kujdes. Është e vërtetë që ata i vlerësojnë të gjitha këto ëmbëlsira që sjell fillimi i një lidhjeje, por pasi të keni krijuar diçka të qëndrueshme, ata gjithashtu do të duan të kalojnë kohë vetëm ose me miqtë e tyre. Kështu që mos u tregoni shumë të ashpër ndaj tyre, sepse të kesh kohë për veten tënde dhe të kesh universin tënd është diçka që e meriton çdo individ.

  1. Ata nuk duan të ndihen fajtorë për hobet e tyre

Secili burrë ka një hobi që e plotëson dhe e ndihmon atë të lirojë stresin. Nëse përpiqeni t’ia hiqni atë, ai do të jetë jashtëzakonisht i zemëruar sepse ishte diçka që ai po e bënte shumë kohë para se të njihej me ju. Çfarëdo që ai pëlqen të bëjë në kohën e tij të lirë është një aspekt i rëndësishëm i jetës së tij dhe ka një arsye të vlefshme pse ai e bën atë.

  1. Ata duan ta marrin më lehtë

Skenari më i keq për një burrë do të ishte që gruaja me të cilën filloi të dilte t’i thoshte atij se ajo do të dëshironte të martohej dhe të kishte fëmijë me të. Ju duhet të bëni një hap prapa dhe t’i lini gjërat të shkojnë më ngadalë nëse doni të qëndroni me të. Nëse vazhdoni të thoni se doni të shkoni së bashku ose të martoheni me të, ai mund të largohet prej jush. Dhe nuk duhet ta fajësoni atë sepse ai nuk ju njeh aq mirë sa të jetë në gjendje të përfshihet në këtë mënyrë.

  1. Ata duan që ju të dini se marrëdhënia përbëhet nga dy njerëz

Për ta, kjo është një nga gjërat më të rëndësishme. Ata duan që ju të dini që nëse bëjnë një përpjekje për ta bërë atë të funksionojë, ju duhet të bëni të njëjtën gjë. Ata duan të ndiejnë që ju jeni të përkushtuar dhe se dëshironi të zhvilloni një marrëdhënie të qëndrueshme dhe të shëndetshme me ta. Nëse keni sukses t’i tregoni se e doni, ata do të bëjnë gjithçka, madje edhe të pamundurën, për t’ju provuar se edhe ai ju do.

 

 

Burimi / https://letlovebelouder.com/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top