Marrëdhënie

December 26, 2017 | 9:41

6 mënyra për forcimin e lidhjes suaj

Disa gjeste të vogla ndikojnë në forcimin e marrdhënies suaj. Mjafton të tregoni kujdes. Ja disa prej mënyrave që do të zbukurojnë kohën tuaj së bashku.

1

1.Surprizo partnerin tënd duke bërë detyra të pakëndshme, që ata zakonisht bëjnë.

Merrni plehrat, ose të pastroni vaskën.

2.Komplimentoni prindërit e partnerit tuaj. Bëni diçka të veçantë.

“Më pëlqen se si babai juaj bën miq kudo që ai shkon”. “Më pëlqen që mami juaj gjithmonë pyet për familjen time”.

3.Komplimento një nga miqtë e partnerit tuaj.

“Unë me të vërtetë admiroj sa e zgjuar është Bridget”.  Përse? Kjo tregon se ju mendoni se partneri juaj ka shije të mirë në përzgjedhjen e miqve.

4.Vendos një lule në një vazo (ose një kavanoz) dhe e vendose atë në tryezë, kur ju hani darkë.

Diçka kjo thjeshtë mund të bëjë një ndryshim të vërtetë në humorin dhe ndjenjat rreth shtëpisë. Bëni vaktet tuaja së bashku të ndryshme dhe të veçanta.

5.Përdorni një pseudonim që ju keni ndalur së përdoruri.

Mendoni përsëri për fillimin e marrëdhënies tuaj me çdo pseudonime që keni përdorur.

6.Bëni diçka argëtuesei që keni ndaluar së bëri.

Të hani një akullore gjatë një shëtitje pas darke.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com