Lifestyle

September 24, 2020 | 10:06

6 shenjat e zodiakut që e konsiderojnë veten më lartë se gjithë të tjerët

Ne e dimë se si shenjat e zodiakut ndryshojnë nga njëra-tjetra, por disa prej tyre kanë tipare të përbashkëta të personalitetit. Ato janë shenjat e zodiakut që e konsiderojnë veten më të lartë se gjithë të tjerët!

6 shenjat e zodiakut që e konsiderojnë veten më lartë se të tjerët

Virgjëresha

Ndër shenjat me bindjen se janë një hap më lart se të gjithë, ne gjejmë të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës. Sigurisht një shenjë shumë inteligjente, me një aftësi të jashtëzakonshme për analizë. Sidoqoftë, të lindurit e kësaj shenje i shikojnë të tjerët me një shprehje epërsie, e cila, nganjëherë, rrezikon të tjetërsojë të tjerët.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit mendojnë se janë të vetmit që kanë aftësinë për të trajtuar situata të caktuara, të vetmit që janë në gjendje të kryejnë disa angazhime. Nuk është rastësi që Luani e quan veten mbret i pyllit!

Demi

Ndër shenjat e zodiakut që kanë një frymë epërsie gjejmë edhe ata që kanë lindur nën shenjën e Demit. Qëndrimi i Demit është i ndryshëm nga ato të shqyrtuara më parë. Demi është shumë praktik. Kështu që ai ndjen nevojën për të treguar gjithmonë atë që ka dhe ta krahasojë atë me atë të të tjerëve.

Bricjapi

Bricjapi i qetë dhe i vetmuar midis shenjave që kanë një kompleks epërsie? Po, kjo shenjë hyn edhe në këtë klasifikim! Në realitet, qëndrimi i të lindurve nën këtë shenjë, pikërisht kur ata kërkojnë vetmi dhe veprim personal, zbulon një tipar snob të karakterit. Është sikur të thanë, e bëj vetëm, sepse e bëj më mirë.

Ujori

Shenja e Ujorit është pjesë e klasifikimit të shenjave që konsiderohen superiore ndaj të tjerëve sepse, në shumë rrethana, ajo tejkalon në gjykim dhe kritikë. Njerëzit e lindur nën këtë shenjë, nuk janë aspak sipërfaqësorë, në të vërtetë ata janë të aftë për analiza të thella dhe shpesh e braktisin veten para gjykimeve drastike dhe prerëse.

Akrepi

Shenja e fundit, midis atyre me prirje të fortë për epërsi është Akrepi! Një shenjë që arrin të kamuflojë natyrën e tij më mirë se kolegët e tjerë, por, për këtë arsye, mbase edhe më të vendosur. Sidomos nëse lëndohet ose tradhtohet Akrepi jo vetëm që lufton për të falur, por reagimi i tij do të demonstrojë gjithë fuqinë e tij superiore!

 

 

Burimi / https://www.giornodopogiorno.org/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top