Këshilla & Arsye

May 8, 2020 | 8:10

7 sekretet që nuk duhet t’ia tregoni kurrë askujt

Jo të gjithë duhet të dinë detajet e jetës tuaj. Jo të gjithë njerëzit janë të mirë dhe jo të gjithë mund ta kuptojnë dhe pranojnë lumturinë tuaj, gjithashtu mendimet dhe fjalët e tyre të mbrapshta mund t’ju dëmtojnë.

7 gjërat që nuk duhet t’i ndani me të gjithë:

  1. Mos u tregoni të tjerëve për planet tuaja. Bëjini ato së pari dhe pastaj tregojuni atyre.
  2. Mos flisni për gjërat e mira që keni bërë.
  3. Abstenenca fizike duhet të kombinohet në mënyrë harmonike me abstenencën emocionale.
  4. Mendimet tuaja private duhet të mbeten gjithmonë private. Mos lejoni që dikush t’i shikojë.
  5. Njohuri shpirtërore: ndryshimet tuaja të brendshme do të ndikojnë në jetën tuaj të jashtme.
  6. Problemet familjare nuk duhet të largohen kurrë nga shtëpia.
  7. Mos flisni kurrë për veprat e këqija të dikujt.

 

 

Burimi / https://vibee.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com