Marrëdhënie

June 11, 2020 | 8:08

8 gjëra që burrat i thonë vetëm kur ju duan vërtet

Burrat që kanë mësuar artin e joshjes dinë se çfarë të thonë për t’ju joshur. Por këto fjalë që do të lexoni më poshtë kanë një kuptim të fshehur dhe demonstrojnë dashurinë dhe përkushtimin e partnerit tuaj ndaj jush.

Zbuloni më shumë:

  1. “Më frymëzoni”

Çdokush mund t’ju thotë se jeni e bukur dhe sensuale. Çdokush mund t’ju tregojë se çfarë do. Por shoku juaj i shpirtit do të frymëzohet nga ju dhe do të fillojë të sillet ndryshe nga takimi i parë. Ai do të fillojë të bëjë plane afatgjata me ju dhe do të përpiqet të bëjë diçka më shumë me jetën e tij para se t’ju takojë.

  1. “Unë nuk dua të takoj askënd tjetër”

Kjo duhet të jetë mjaft e qartë. Nëse ai dëshiron t’ju mbajë, shumë shpejt ai do të thotë se nuk dëshiron njeri tjetër, por ju.

  1. “Uroj që të vini me mua”

Kjo mund të bëhet për një aheng të organizuar nga shoqëria e tij, në restorantin e tij të preferuar ose në ndonjë vend tjetër ku ai do t’ju prezantojë me miqtë e tij më të ngushtë. Nëse e bën këtë, ai dëshiron që ju të përfshiheni në momentet më të rëndësishme të jetës së tij.

  1. “Unë dua t’ju ndihmoj”

Nëse ju ndihmon vazhdimisht me disa përgjegjësi ose riparime, atëherë kjo do të thotë se kujdeset për ju.

  1. “Unë dua t’ju prezantoj me familjen time (ose miqtë e ngushtë)”

Edhe pse ai mund të mos e kuptojë akoma që po planifikon një të ardhme me ju, ai dëshiron të shohë nëse ju pëlqen familja e tij dhe nëse ndiheni mirë në shtëpi.

  1. “Eja tek unë”

Nëse ai dëshiron që ju të jeni çdo ditë me të, kjo do të thotë që ai mendon se ju jeni e duhura dhe dëshiron të kalojë jetën e tij me ju.

  1. “Kur të martohemi / të kemi fëmijë / ne do të lëvizim”

Nëse ai i thotë këto gjëra, jo vetëm që dëshiron që ju të jetoni me të, por ai dëshiron që ju të jeni gjithmonë pranë tij.

  1. “Të dua”

Këto dy fjalë mund të shfaqen në çdo kohë. Nëse ai vazhdon t’ju thotë se ju do, kjo tregon se është një person i kujdesshëm dhe komunikues dhe dëshiron t’ju bëjë të lumtur.

 

 

Burimi / https://vibee.it/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top