Marrëdhënie

September 28, 2018 | 13:08

8 gjërat që burrat duan, por nuk guxojnë t’i kërkojnë

Ka disa gjëra që burrat i duan por nuk guxojnë t’u thonë grave, sepse mendojnë se nëse e bëjnë këtë marrëdhëniet e tyre do të përfundojnë.

Por mos kini frikë, këtu ju tregojmë se çfarë mendojnë. Mbani shënim!

Që ju të merrni iniciativën:

Nuk ka asgjë më emocionuese se sa një grua që merr iniciativën për t’u larguar ose për jetën private të një burri.

Që ta admirojnë atë:

Admirimi është thelbësor në çdo marrëdhënie, mos hezitoni t’i tregoni atij se për çfarë e admironi.

Ndjenja e dashurisë:

Meshkujt gjithmonë duan të ndihen të pamoralizuar dhe të prishur.

Bëjeni të qesh:

Për ta, humori i mirë është i rëndësishëm. Ta bësh atë të qesh gjatë një bisede është një nga gjërat që ata e duan.

Një grua e pavarur:

Shumica e burrave pëlqejnë gratë e pavarura, ato që kanë projektet dhe qëllimet e tyre dhe jeta e të cilave nuk sillet rreth tyre.

Të jesh në gjendje të tregosh ndjeshmëri:

Edhe pse ndonjëherë është e vështirë për ta që të tregojnë ndjeshmërinë e tyre ndaj jush, ata kanë nevojë për mbështetje, është në natyrën e njerëzve që të ndihen të mbështetur në këto momente.

 

Burimi / emozionifeed.it

To Top

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com