Marrëdhënie

December 9, 2019 | 8:01

9 shenjat që tregojnë se keni gjetur partnerin e duhur dhe që marrëdhënia juaj do të zgjasë gjithë jetën

Dashuria shuhet dhe ka tendencë të mos i rezistojë kohës nëse mungojnë disa kërkesa themelore. Në fakt, për ta bërë një marrëdhënie që të zgjasë gjithë jetën, së pari duhet të gjesh një person që të kupton, i cili ndan të njëjtat vlerat dhe është i gatshëm të na pranojë pikërisht ashtu siç jemi. Për më tepër, komunikimi duhet të jetë i rrjedhshëm dhe disa shkallë bashkëpunimi janë të domosdoshme për qëndrueshmërinë e marrëdhënies.

Sidoqoftë, të kuptuarit nëse personi me të cilin jemi partnerë është i duhuri apo jo nuk është një detyrë e lehtë. Edhe kur ndjenjat romantike ndahen në çift, është e vështirë të sigurohesh se ky është personi me të cilin do të ndajmë pjesën tjetër të jetës sonë.

Ndonjëherë ndjenja se kemi një shok shpirti mund të jetë mashtruese, pasi njerëzit evoluojnë dhe koha zbulon fytyrën e tyre të vërtetë. Kjo është arsyeja pse disa njerëz mendojnë se do të shkojnë deri në fund të jetës së tyre me partnerët që kanë zgjedhur, por pas disa muajsh, apo edhe vitesh, ata përfundojnë të zhgënjyer. Sidoqoftë, nuk duhet të humbim shpresat, pasi herët a vonë universi do të na bashkojë me bashkëshortin tonë shpirtëror.

Nëse doni të jeni të sigurt se keni gjetur personin e duhur, ka disa shenja që duhet t’i merrni parasysh.

Ju mund të ndani gjithçka me këtë person

Nuk është vetëm partneri juaj sentimental, është personi që ndan gjithçka me ju. Është personi që di se si të plotësojë dëshirat tuaja dhe t’ju ngushëllojë në raste nevoje. Ndan me ju gëzimet dhe lotët dhe ju mbështet në çdo rast. Ai është gjithashtu personi me të cilin mund të thuash gjithçka dhe të shfaqesh ashtu siç je pa filtra ose hile.

Kur jeni me partnerin tuaj, ndjeheni të qetë

Të qenit në shoqërinë e partnerit tuaj ju jep një ndjenjë qetësie dhe sigurie që nuk mund ta gjeni askund tjetër. Pavarësisht se në cilat situata gjendeni, prania e tij është e mjaftueshme për t’ju qetësuar. Në zemrën tuaj, ju jeni të vetëdijshme që ky person ju njeh dhe ju kupton më mirë se kushdo tjetër.

Ju jeni të ndryshëm, por plotësues

Secili nga ju jeton jetën e tij në mënyrën e vet, por ju ndani të njëjtat parime. Marrëdhënia juaj në çift është e ekuilibruar, ju dini se si të plotësoni boshllëqet e partnerit tuaj dhe ai të tuajat. Marrëdhënia juaj bazohet në faktin se personalitetet e ndryshme plotësojnë njëri-tjetrin.

Ju keni përshtypjen se gjithmonë e keni njohur këtë person

Sa më shumë përparon marrëdhënia juaj, aq më shumë ndjeni sikur e keni njohur gjithmonë. Thjesht lërini sytë tuaj të takohen për ta kuptuar. Kur trupat tuaj preken, ju ndjeni sikur keni qenë gjithmonë bashkë.

Ndani të njëjtat ëndrra dhe qëllime

Ndani të njëjtat ambicie me partnerit tuaj dhe planifikoni të ardhmen së bashku. Ju lëvizni në të njëjtin drejtim dhe merrni vendimet tuaja së bashku. Dorë për dore, ju mund të kaloni të gjitha pengesat.

Ju jeni shumë të lidhur

Ndonjëherë ju ndjeni emocionet e partnerit tuaj edhe kur ai është larg jush, është si një lloj shqise e gjashtë. Ndjeni një lidhje të thellë që në disa raste mund të komunikohet përmes pamjeve të thjeshta.

Kur jeni në kontakt me këtë person, ndjen një dridhje të çuditshme që përshkon trupin tuaj

Me çdo prekje fizike, ju ndjeni një lloj energjie që lëkund gjithë trupin tuaj. Ekziston një tërheqje e fortë fizike dhe intelektuale midis jush. Ndani një lidhje të jashtëzakonshme.

Ju mbështesni njëri-tjetrin

Bashkëshorti juaj di si të sillet kur keni nevojë për rehati. Ju motivoni njëri-tjetrin dhe gjithmonë gjeni mundësitë më të mira për të përparuar të dy. Ju keni përshtypjen se ishte gjysma tjetër që ju duhej për të jetuar një jetë plotësisht të realizuar.

Ndjeni sikur bëheni një person më i mirë falë partnerit tuaj

Personi që ju shtyn të përmirësoheni. Ju jeni ndier pozitiv që kur e keni takuar për herë të parë. Kjo ju tërheq dhe ju inkurajon në të gjitha përpjekjet tuaja.

 

 

 

Burimi / https://www.chedonna.it

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top