Radiografi

June 1, 2021 | 8:09

Anila Hetoja: Thjesht perfekte!

 

Pas një viti gati pezull, Anila Hetoja rikthehet fuqishëm me projekte të reja dhe ambicioze. Piktore plot dimension, Anila është gjithashtu një këshilluese e ndryshimit apo rishikimit të stileve në ambientet ku banojmë, të cilat janë terapia më e mirë për një jetë të qetë.

Me studion e saj në mes të ish-Bllokut, Anila jep konsulencën e saj për arredimin e ambienteve të brendshme, shtëpi, vila, restorante dhe  hotele.

Kohën e saj të çmuar e përmbush dhe me një tjetër mision, kujdesin për t’iu mësuar pikturën fëmijëve të vegjël dhe atyre me aftësi të veçanta.

Anila Hetoja na prezanton dhe me albumin e saj të katërt në pikturë, të titulluar “Ndjenjë”.

kopertina_web

 

https://www.facebook.com/anila.hetoja

https://www.instagram.com/anila_hetoja/

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top